About

Formule Kitchen4all

Ook het Kitchen4all concept is zeer succesvol. Meerdere leden hebben gekozen om het concept Kitchen4all toe te voegen aan een al lopende Sani4all franchise. Deze wisselwerking tussen beide formules blijkt zeer succesvol. Ook als standalone concept bewijst Kitchen4all een ijzersterk concept te zijn. In 2019 hebben al onze vestigingen de gewenste target met gemak gehaald.

Uitbreiding is dan ook een logische stap voor veel leden maar dus ook voor het merk Kitchen4all. Wij hebben gekozen voor een franchiseformule met als motto: delen om te kunnen vermenigvuldigen. Als wij de leden succesvol maken worden we dat zelf ook. De ultieme gedachte van wederkerigheid.

Voel jij je hierdoor aangesproken? Lees dan snel verder!

"Kitchen4all heeft mij veel mogelijkheden gegeven om mezelf als ondernemer verder te ontplooien. De solide basis bied mij zekerheid, al vanaf het uitzoeken van een geschikte locatie tot de effectieve marketing werkzaamheden, waardoor ik vanaf de opening een goede aanloop naar de winkel krijg."

Eric Kroon - Kitchen4all Barneveld
About

Over Kitchen4all

Kitchen4all biedt een ideale keukenformule met sterke fundering. Hoge Duitse kwaliteit keukens, voor een lage prijs. Dagelijks wordt continue hard gewerkt aan de beste marktbewerking, het optimaliseren van de juiste formule, het uitbreiden van de marketinginzet en het vergroten van de kennis van de markt.

Het Kitchen4all concept blijkt zeer succesvol te zijn. Met vier vestigingen, waaronder één standalone winkel en daarbij 3 nieuwe vestigingen gepland in 2021 is Kitchen4all hard op weg om het keukenlandschap te veroveren. De wisselwerking tussen Sani4all en Kitchen4all blijkt perfect te werken. Als ondernemer profiteer jij hiervan!

Complete ontzorging

De klant is verzekerd van het beste deskundige advies, scherpe prijzen, gratis bezorging en professionele montage.

Prijsstelling

De prijsstelling die wij hanteren is laag. Kitchen4all biedt scherpe prijzen aan door groot in te kopen en weet de klant te triggeren door het aanbod van hoge Duitse kwaliteit keukens.

Landelijke marketing

Kitchen4all is een vooruitstrevende formule en constant in ontwikkeling op het gebied van marketing. Als ondernemer profiteer je van de kennis die is opgedaan met de jarenlange ervaring in de badkamerbranche.

Wat kun jij van ons verwachten?

Iedere vestiging heeft bij ons een eigen exclusieve gebied. In dit gebied zorgen wij ervoor dat er genoeg klanten naar de winkel toe komen om de gewenste omzetdoelen te behalen. Afgelopen jaren hebben we dit ieder jaar weer bewezen bij onze bestaande vestigingen.

Naast het feit dat wij ervoor zorgen dat er genoeg klanten binnen komen zorgen wij ook voor zeer scherpe inkoop condities. Zo krijg je dus genoeg klanten in de winkel en kan je een goede omzet behalen, maar daarnaast kan je er ook nog eens serieus veel geld mee verdienen!

Voordelen voor de franchisenemer

Het Kitchen4all concept werkt, er wordt continue geïnnoveerd op basis van (markt)onderzoek en het concept heeft zich meermalen bewezen. Klanten zullen het concept in een nieuw rayon snel oppikken, door de effectieve marketing die wordt uitgevoerd.

De franchisenemer geniet van vele voordelen, zoals gezamenlijke inkoop, landelijke marketing, ondersteuning op alle fronten en een beproefde formule. Dagelijks zijn wij in beweging om de doelgroep aan te spreken met doelgerichte acties en marketingacties.

Voel jij je aangesproken?

Belangrijk voor ons is dat het klikt. We zijn niet op zoek naar kortlopende samenwerkingen, maar we willen gezamenlijk met het Kitchen4all concept het keukenlandschap permanent veranderen.

Kitchen4all heeft een onderscheidende franchiseformule in de keukenbranche ontwikkeld voor ondernemende dienstverleners. Profiteer van de wisselwerking tussen badkamers en keukens en de voordelen die het jou biedt. Je kunt je volledig richten op de klant, de producten en de lokale marktbeweging in jouw exclusieve rayon.

Ben je al enthousiast, neem dan snel contact met ons op!

work

Beschikbare vestigingen?

Graag geven wij inzicht in de geografische plaatsen, waar kansen of mogelijkheden liggen en plannen gemaakt kunnen worden om naar toe uit te breiden. Op de volgende pagina ziet u enkele regio’s waar wij op zoek zijn naar nieuwe franchisenemers.

Beschikt u over een locatie die geen onderdeel uitmaakt van ons witte vlekkenplan. Neem dan contact op met ons om uw locatie te laten beoordelen.

work

Aansluiten bij onze succesformule?

Neem snel contact met ons op!

LJ Concepts

Raadhuisstraat 69,
7001 EX Doetinchem

info@franchiser-worden.nl

contact-section