De opmerkelijke snelle groei

Vier jaar geleden (in 2016) deed Sani4all haar intrede. In die korte tijd is de formule gegroeid naar zeventien vestigingen. Dit jaar worden er nog drie geopend en komend jaar wil de formule groeien naar 25 vestigingen met een landelijke dekking.

Kitchen4all

In 2018 startte ook keukenformule Kitchen4all, waarbij medio 2020 er nu vijf vestigingen actief zijn, waarbij er op korte termijn nog drie op de planning staan.

Initiatiefnemers Jos Rabelink en Lamco de Vries zijn samen de drijvende kracht achter dit succesverhaal en verklaren op deze pagina deze opmerkelijke groei.  

Hoor jij bij ons?

Voel je je aangesproken tot deze zienswijze? Schroom dan niet om contact op te nemen en nu mee te spelen in dit succesverhaal.

Waarom Sani4all & Kitchen4all?

Er zijn ook diverse andere formules. Waarom is die toeloop naar jullie dan zo groot?

“We hebben om te beginnen een heel lage drempel. Geen startfee, maar wel transparante en duidelijke afspraken. Want ons uitgangspunt is, dat de ondernemer zelf ook moet verdienen.

We willen met hen één team van ondernemers vormen; dat zijn geen soort van ‘verkopers plus’… We gaan samen met hen actief aan de slag op de winkelvloer en niet vanuit een ivoren toren.
Wij staan als initiatiefnemers van deze formule zelf ook in onze eigen winkel.  We zien daardoor in de praktijk wat de klant wil weten, horen en voelen. We zijn geen inkoopformule, maar een marketingformule, die ervoor zorgt dat de consument naar een Sani4all of Kitchen4all-winkel komt. Wanneer een ondernemer met ons wil starten, gaan we samen met hem de winkel inrichten en kiezen we uit ons kernassortiment de voor hem juiste producten. “

Ongekende groei

Wat is jullie verklaring van dit succes?

“Dat succes komt enerzijds door onze intensieve marketing, een bewuste keuze binnen ons concept. We hebben daarvoor vier fulltime marketeers in dienst, met daarnaast nog twee externe bureaus voor de expertise binnen respectievelijk het online en het offline gebeuren. We zitten er heel kort op en weten goed wat de klant wens is, hier spelen we snel op in waardoor de klant vaak voor ons kiest.

We hebben voor de klant een duidelijke prijsstelling en zijn altijd helder, eerlijk en transparant, dit zie je in de branche niet vaak…”

Aansluiten bij onze succesformule?

Neem snel contact met ons op!

LJ Concepts

Raadhuisstraat 69,
7001 EX Doetinchem

info@franchiser-worden.nl

contact-section