About

Formule Sani4All

Het Sani4All concept is succesvol. In 2021 hebben al onze winkels de gewenste target met gemak gehaald. Sommige leden hebben inmiddels al meerdere winkels die met eigen geld zijn gefinancierd. Dit is best uniek.

Uitbreiding is dan ook een logische stap voor veel leden maar dus ook voor het merk Sani4All. Wij hebben gekozen voor een franchiseformule met als motto: “delen om te kunnen vermenigvuldigen”. Als wij de leden succesvol maken worden we dat zelf ook. De ultieme gedachte van wederkerigheid.

Maar we kunnen het niet alleen en zijn dan ook op zoek naar echte ondernemers.
Proactieve mensen die ergens voor willen gaan en vanuit een resultaatgerichte instelling
zijn/haar winkel naar een hoger plan wil tillen.

Voel jij je hierdoor aangesproken? Lees dan snel verder!

"Ondanks dat het franchise is, kun je volop zelf ondernemen. De ontzorging op het gebied van o.a. marketing is erg prettig. Hierdoor kan ik mij volledig focussen op de verkoop, het team en alle andere processen binnen mijn eigen filiaal.

Mij zorgen maken dat er geen klanten komen, hoef ik niet. De gezamenlijk reclame campagnes zorgen voor enorme aanloop! Door de snelle groei van mijn winkel in Vianen, start ik alweer mijn 2e winkel, nu in Beuningen. Zo blijven we maar groeien.."


Bas Ten Have - Sani4All Vianen
About

Over Sani4All

Het concept van Sani4All Nederland is uniek. Om een landelijke dekking te kunnen realiseren wordt er continu hard gewerkt aan de beste marktbewerking, het optimaliseren van de juiste formule, het uitbreiden van de marketinginzet en het vergroten van de kennis van de markt.

Op het hoofdkantoor wordt dagelijks samengewerkt met externe partijen om de strategische koers optimaal in te vullen. Jaarlijks kopen meer dan 5.000 klanten hun badkamer via onze winkels, een aantal dat sterk toeneemt! Dit komt simpelweg door onze kerneigenschappen.

Complete ontzorging

De klant is verzekerd van het beste deskundige advies, scherpe prijzen, gratis bezorging en professionele montage.

Prijsstelling

De prijsstelling die wij hanteren is laag. Sani4All Nederland B.V. biedt scherpe prijzen aan door groot in te kopen en te werken vanuit eenvoudig ingerichte winkels.

Landelijke marketing

Sani4All is een vooruitstrevende formule en constant in ontwikkeling op het gebied van marketing. Sani4All bereikt door het slim inzetten van marketing een groot deel van de doelgroep.

Wat kun jij van ons verwachten?

Iedere winkel heeft bij ons een eigen exclusief gebied. In dit gebied zorgen wij ervoor dat er genoeg klanten naar de winkel toe komen om de gewenste omzetdoelen te behalen. Afgelopen jaren hebben we dit ieder jaar weer bewezen bij onze bestaande winkels.

Naast het feit dat wij ervoor zorgen dat er genoeg klanten binnenkomen, zorgen wij voor zeer scherpe inkoopcondities. Zo krijg je dus genoeg klanten in de winkel en kan je een goede omzet behalen. Daarnaast kan je er ook nog eens serieus veel geld mee verdienen!

Voordelen voor de franchisenemer

Als franchisenemer geniet je met een beproefde formule van een grotere financiële zekerheid. Het concept werkt, er wordt continue geïnnoveerd op basis van (markt)onderzoek en het concept heeft zich meermalen bewezen. Klanten zullen het concept in een nieuw rayon snel oppikken, zodat om het verkrijgen van naamsbekendheid minder zorgen gemaakt hoeft te worden. Klanten kunnen immers terecht bij andere vestigingen en online om de geschiedenis van de organisatie te bekijken. De investering van franchisenemer wordt hiermee sneller terugverdiend.

De franchisenemer geniet van vele voordelen, zoals gezamenlijke inkoop, landelijke marketing, ondersteuning op alle fronten en een beproefde formule. De exacte invulling van de rechten en plichten van ieder is vastgelegd in het franchisecontract. In aanvulling hierop geeft het franchisehandboek inzicht in een verdere uitwerking van de operationele zaken. Na akkoord zullen deze stukken worden aangereikt.

Voel jij je aangesproken?

Belangrijk voor ons is dat het klikt. We zijn niet op zoek naar kortlopende samenwerkingen, maar we willen gezamenlijk een badkamerrevolutie binnen Nederland teweegbrengen. En misschien wel daarbuiten.

Sani4All heeft een onderscheidende franchiseformule in de badkamer- en tegelbranche ontwikkeld voor ondernemende dienstverleners. Het biedt een samenwerking tussen jou en Sani4All, waarbij jij je richt op de klant, de producten en de lokale marktbeweging in jouw exclusieve rayon.

Ben je al enthousiast? Neem dan snel contact met ons op!

work

Beschikbare winkels?

Graag geven wij inzicht in de geografische plaatsen, waar kansen of mogelijkheden liggen en plannen gemaakt kunnen worden om naartoe uit te breiden. Op de volgende pagina zie je enkele regio’s waar wij op zoek zijn naar nieuwe franchisenemers.

Beschik je over een locatie die geen onderdeel uitmaakt van ons wittevlekkenplan? Neem dan contact op met ons om jouw locatie te laten beoordelen.

work

Aansluiten bij onze succesformule?

Neem snel contact met ons op!


LJ Concepts

Raadhuisstraat 69,
7001 EX Doetinchem

josrabelink@sani4all.nl

info@franchiserworden.nl

contact-section